Meer over personeelsreizen

Personeelsreizen naar het buitenland

Laat je team zien hoeveel je ze waardeert en trakteer ze op een bijzondere personeelsreis. Wil je naar het zonnige Spanje, Portugal, Italië, Griekenland, Kroatië, Malta of Turkije? Het bijzondere Hongarije, Letland of IJsland? Wat dacht je van dichterbij: Frankrijk, Duitsland, België, Engeland, Ierland of Schotland? Nederland heeft natuurlijk ook mooie plekken, denk aan Haarlem, Rotterdam of Maastricht. Fantastische personeelsreizen tegen aantrekkelijke prijzen vind je bij Easy Incentive!

Bekijk ons aanbod aan personeelsreizen en laat je inspireren.

Waarom Easy Incentive?

Wij nemen alle stress rondom het organiseren van een personeelsreis voor jullie uit handen! Vluchten/treinen, transfers, accommodatie, maaltijden en activiteiten worden allemaal geregeld zodat jullie met een gerust hard op reis kunnen. Wij luisteren naar jullie wensen en passen deze toe bij de op maat gemaakte offerte.

Andere mogelijkheden

Wij organiseren niet alleen personeelsreizen, maar ook relatiereizen, golfincentives of vergaderingen in het buitenland. Heb je een jubileum te vieren? Wij helpen je met het organiseren van een onvergetelijke reis om je team te belonen! Wij werken in Nederland, Europa en daarbuiten.

Bekijk onze bestemmingen:

Staat je gewenste bestemming nog niet op de website? Vraag ons naar de mogelijkheden en wij gaan voor je aan de slag!