• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Bedrijfsreis Praag programma

Ontdek het unieke Praag tijdens deze 3-daagse bedrijfsreis. De mix van cultuur, geschiedenis, architectuur en natuurlijke schoonheid maken dit een prachtige bestemming. Van de gezellige biercultuur tot de historische straten, er is van alles te beleven in Praag!

Welkom in Praag!

Na aankomst neemt een gids jullie mee door het oude stadscentrum van Praag. Onderweg leer je meer over de beroemde bezienswaardigheden van de stad zoals de Karlsbrug en de astrologische klok. Ook brengen jullie een bezoek aan het kasteel van Praag.

Historische transfers door Praag

Voor de diners stappen jullie in luxe oldtimer voor de eerste avond. De tweede avond staat er een privé tram voor jullie klaar. Deze zijn perfect om door de smalle straatjes van Praag te manoeuvreren. 

Pilsner bier experience

Praag staat natuurlijk ook bekend om haar biercultuur, dus een bezoek aan het Pilsner biermuseum mag niet missen! Jullie leren meer over de geschiedenis van deze bijzondere Tsjechische bier en gaan er natuurlijk ook een paar proeven. Een extra mogelijkheid is om ook nog een tap cursus te doen met het team. 

Onze offertes worden op maat gemaakt. Mocht je liever een fietstour, bezoek aan een bier-spa of boottocht in het programma hebben is dat natuurlijk ook mogelijk. Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze personeelsreis naar Praag en leer meer over de mogelijkheden!

Bekijk ook onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
– Directe vluchten
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 4* hotel
– Maaltijden en drankjes
– Overige transfers
– Gids
– Stadstour inclusief bezoek aan het kasteel
– Transfer in oldtimers en een privétram
– Bezoek en proeverij bij het Pilsner museum

– Fooien
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard