• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Stel je voor: een onvergetelijke wintersport personeelsreis naar Oostenrijk, waar avontuur, teamwork en plezier samenkomen voor een ongeëvenaarde ervaring! We nemen je mee naar het betoverende skigebied Zillertal Arena, waar de bergen roepen en de sneeuw wacht om betreden te worden.

Oostenrijk is één van de beste wintersport bestemmingen, en zeer geschikt voor incentives. Dit land beschikt over verschillende ski resorts, die elk jaar weer worden bezocht. Het skigebied Zillertal Arena is een gezellig en sneeuwzeker gebied. Ook een feestje zou hier zeker kunnen! Laat de dagelijkse sleur achter je terwijl je vrij gaat skiën en snowboarden op perfect geprepareerde pistes, jezelf uitdagen en grenzen verleggen op elke afdaling. Na een dag vol actie dalen we af naar het schilderachtige dorpje Wald, hier kun je heerlijk wandelen en langlaufen.

Deze wintersport personeelsreis is meer dan alleen een uitstapje - het is een kans om elkaar op een heel nieuwe manier te leren kennen, om barrières te doorbreken en samen te groeien. De mix van adembenemende natuur, spannende activiteiten en oprechte teambuilding in de Zillertal Arena en het charmante dorpje Wald is simpelweg onweerstaanbaar. 

Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze wintersport personeelsreis naar Oostenrijk en leer over de mogelijkheden voor deze onvergetelijke reis!

Bekijk ook onze andere bestemmingen!

- Rechtstreekse vlucht
- Belastingen en heffingen
- 2 Overnachtingen in 4* hotel
- Maaltijden
- Transfers
- Uitstekend materiaal
- 3 Dagen skipas
- Gids/skileraar
- Minibob fun event

- Drankjes
- Reis/bagageverzekering
- Annuleringsverzekering
- Uitgaven van persoonlijke aard