• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Stel je voor: een onvergetelijke wintersport personeelsuitje naar Oostenrijk, waar avontuur, teamwork en plezier samenkomen voor een onvergetelijke ervaring! We nemen je mee naar betoverende skigebieden, waar de bergen roepen en de sneeuw wacht om betreden te worden.

Op naar de kou!

Oostenrijk is één van de beste wintersport bestemmingen, en zeer geschikt voor personeelsuitjes. Dit land beschikt over verschillende ski resorts, die elk jaar weer worden bezocht. Wij gaan op zoek naar een  gezellig en sneeuwzeker gebied voor jullie wintersport. Ook een feestje zou hier zeker kunnen! Laat de dagelijkse sleur achter je terwijl je vrij gaat skiën en snowboarden op perfect geprepareerde pistes, jezelf uitdagen en grenzen verleggen op elke afdaling. 

Teambuilding

Deze wintersport personeelsuitje is meer dan alleen een uitstapje - het is een kans om elkaar op een heel nieuwe manier te leren kennen, om barrières te doorbreken en samen te groeien. De mix van adembenemende natuur en de spannende activiteiten op de piste worden onvergetelijk!

Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze wintersport personeelsuitje naar Oostenrijk en leer over de mogelijkheden voor deze bijzondere reis!

Bekijk ook onze andere bestemmingen!

- Rechtstreekse vlucht
- Belastingen en heffingen
- Overnachtingen in een groeps accommodatie
- Maaltijden
- Transfers
- Uitstekend materiaal
- 3 Dagen skipas
- Gids/skileraar

- Drankjes
- Reis/bagageverzekering
- Annuleringsverzekering
- Uitgaven van persoonlijke aard