• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Ontdek ons eigen prachtige land tijdens dit Fun Friesland Personeelsuitje! Friesland wordt omgeven door weelderige groene velden en prachtige meren. Deze geven genoeg gelegenheden voor leuke activiteiten!  

Leeuwarden

Verblijf en ontdek Leeuwarden, de culturele hoofdstad van Europa in 2018! Hier verken je de rijke geschiedenis en bruisende kunstscene van de stad, terwijl je geniet van heerlijke Friese lekkernijen in gezellige restaurants. Leeuwarden biedt ook genoeg uitgaansgelegenheden voor een leuke avond. 

Tijd voor actie!

Start de middag met een spannende en leuke tocht op een Skûtsje. Deze schepen zijn typisch Fries waar je goed mee kan zeilen. Kies ervoor een wedstrijd te houden met het team en help de schipper met het navigeren van het Skûtsje. Daarnaast is het ook mogelijk ervoor te kiezen om te genieten van een ontspannende sloepvaart door de schilderachtige Friese kanalen, omringd door de prachtige natuur en charmante dorpjes.

Energetic Haka

Begin je dag vol gelach en energie met een authentieke haka workshop! In deze workshop leer je de "Ka mate haka", die bekend is geworden door het Nieuw-Zeelandse rugbyteam. Aan het eind staan jullie in twee groepen tegenover elkaar om deze krachtige haka uit te voeren. Dat worst zeker lachen!

Vraag vandaag nog een offerte aan voor dit Fun Friesland personeelsuitje en leer over de mogelijkheden!

Bekijk ook onze andere personeelsuitjes in Nederland, of onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.
- Lunch
- Hapjes
- Drankjes
- Barbecue/captainsdinner
- Beerenburg
- Hostess
- Groepsfoto's

No details found.