• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief
Het verblijf in Marbella is een heerlijkheid. De vergadermomenten in de ochtend worden afgewisseld met leuke gezamenlijke activiteiten. Hieronder treft u een greep uit de onderdelen die het programma te bieden heeft.

Fotorally door het centrum van Malaga. Gewapend met een stadskaart, een fotocamera en een roadbook gaan de deelnemers op pad door het centrum van Malaga. Onderweg zullen er diverse opdrachten moeten worden vervuld waardoor op speelse wijze de leukste plekken van het centrum worden ontdekt. Ook zal de hulp van de lokale bevolking moeten worden ingeschakeld om “moeilijke” vraagstukken op te lossen.

De deelnemers vertrekken naar het centrum van Malaga. Er wordt een bezoek gebracht aan de kathedraal en het huis waar Picasso is geboren staat op het programma. Tegenwoordig is het een museum waar een groot aantal van zijn werken valt te bewonderen.

Op een van de avonden wordt er gedineerd in een historisch paleis in de vooraanstaande wijk El Limonar. Momenteel fungeert het gebouw als hotel. De prachtige tuin met uitzicht over de stad en de zee is het ideale decor voor een stijlvol galadiner.

Traditionele lunch in de visserhaven van Malaga. Hier vindt het laatste etentje plaats op een typisch Spaanse chiringuito. Dit is een soort strandtent waar vele soorten versgevangen vis worden geserveerd, een ware verwennerij! Het verse eten en de omgeving met de baai van Malaga in het uitzicht maken deze lunch onvergetelijk.

Is uw gezelschap op zoek naar dé combinatie van meeting en de schoonheid van Andalusië. Gemakkelijk boeken! Vraag snel een offerte aan!

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– 2 Overnachtingen in 4* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Excursies
– Gids
– Entreegelden

– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard