• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Bedrijfsuitje Berlijn programma

Tijdens dit betoverend bedrijfsuitje naar Berlijn ontdek je de fascinerende geschiedenis van deze bijzondere stad. Bezoek de historische bezienswaardigheden zoals de iconische Berlijnse Muur en de Brandenburger Tor. Maar Berlijn is niet alleen een openluchtmuseum van het verleden, maar ook een stad die altijd in beweging is, vol met hippe uitgaansgelegenheden en internationale culinaire hotspots.

Bedrijfsuitje BerlijnBerlijnse highlights

De leukste manier, en typisch Hollands, om deze interessante stad te ontdekken is op de fiets! Leer meer over de geschiedenis tijdens een fietstour door het oude Oost en West Berlijn. Een relaxte wandeltour langs de Brandenburger Tor, checkpoint Charlie en de Berlijnse muur kan natuurlijk ook! Onderweg kom je langs het Duitse parlementsgebouw, de Reichstag, de Berliner Dom, Slot Charlottenburg en de Tiergarten. Onderweg verteld de gids jullie leuke weetjes over de stad. 

Trabantenrally door de stad

Stap terug de tijd in met een authentieke en hilarische Trabantenrally! Stap in deze kleurrijke auto's voor een prachtige tour door Berlijn. Onderweg beantwoord je vragen en maak je leuke foto's. Ook maak je een stop bij het Currywurst Museum waar je deze traditionele Duitse worst kunt proeven. 

Bedrijfsuitje BerlijnCreativiteit bij de Berlijnse Muur

Laat je creativiteit los met een optionele graffiti workshop nabij de Berlijnse Muur. Leer meer over deze kunstvorm en geniet van een middag vol plezier en gelach. Wie maakt de mooiste tekeningen?

Andere activiteiten zijn natuurlijk ook mogelijk, alles wordt op maat gemaakt. Vraag vandaag nog een offerte aan voor dit Bedrijfsuitje naar Berlijn en leer meer over de mogelijkheden!

Bekijk ook onze andere bedrijfsreizen naar Duitsland, of onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
– Transfer naar Berlijn
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 4* hotel
– Maaltijden en drankjes
– Overige transfers
– Gids
– Fietstour
– Trabantenrally

– Fooien
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard