• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Welcome to London! De stad van de Engelse koninklijke familie, fish&chips en dubbeldekkers. Londen heeft een groot aanbod aan cultuur; een nationale kunstcollectie en prachtige bezienswaardigheden door de hele stad. Ontdek deze wereldstad tijdens een spectaculair bedrijfsweekend in Londen.

Londen citytour

Begin de reis met een citytour langs onder andere Westminster Abbey, het St Pauls Cathedral, en langs bekende straatjes vol victoriaanse winkeltjes. Maar de beste manier om deze stad te bekijken is vanuit de Londen Eye, wel in jullie eigen privé capsule met een glas wijn natuurlijk!

Luxe avond

 Sluit de dag af met een heerlijk diner in het Royal Opera House. Maar daar houd de avond niet op, Londen zit vol gezellige uitgaansgelegenheden. Ontdek het nachtleven van deze prachtige wereldstad!

High tea

De volgende dag begin je op z'n Engels: met een high tea. Om dit nog specialer te maken kun je ook een high-tea houden in één van de bekende rode dubbeldekkers. Zo kun je genieten van echte Engelse thee, zoete en hartige hapjes, en ontdek je de stad. Maar Londen heeft veel meer te bieden!

Vraag vandaag nog een offerte aan voor dit spectaculair bedrijfsweekend in Londen en leer over de mogelijkheden voor deze reis!

Bekijk ook onze andere personeelsreizen naar Engeland, of onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
- Vervoer met de Eurostar
- Belastingen en heffingen
- Overnachting in 4* hotel
- Maaltijden
- Transfers
- Excursies
- Gids
- Activiteiten

- Drankjes
- Reis/bagageverzekering
- Annuleringsverzekering
- Uitgaven van persoonlijke aard