• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Budapest is een stad waar veel mensen nog niet geweest zijn. Maar deze stad biedt veel mogelijkheden voor een top incentive! Ontdek beide delen van deze speciale stad tijdens deze Incentive special Budapest: het oude Buda en het moderne Pest.

Kleurrijke activiteiten

Tijdens deze incentive special naar Budapest verken je de stad tijdens een trabantenrally. Deze traditionele en kleurrijke autootjes zorgen voor veel gelach! Welk team beantwoord alle vragen en maakt de mooiste foto's? Ook is het mogeljik de stad te verkennen met TukTuks inclusief een proeverij. In het trendy Pest gedeelte van de stad heb je genoeg uitgaansgelegenheden. Hier moet je zijn voor een gezellige en onvergetelijke avond!

Cultuur en bewondering

De volgende dag maken jullie een mooie cruise over de Donau en krijg je de gelegenheid om het Parlement te bezoeken, die tot een van de prachtigste gebouwen van de stad behoord. Of breng een bezoek aan het Nationale Opera en geniet van een privé optreden. 

Maar Budapest biedt meer! Zo kun je bijvoorbeeld ook een Hongaarse boerderij bezoeken inclusief een proeverij en een monsterrollertour door de stad maken. Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze Incentive special Budapest, en leer over de mogelijkheden!

Of bekijk onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
- Rechtstreekse vlucht
- Belastingen en heffingen
- Overnachtingen in 5* hotel
- Maaltijden
- Transfers
- Gids
- Activiteiten

- Drankjes
- Reis/bagageverzekering
- Annuleringsverzekering
- Uitgaven van persoonlijke aard