• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Incentivereis Marrakech programma

Marrakech is een betoverende stad die jou en je personeel zeker zal inspireren tijdens deze onvergetelijke incentivereisreis. Deze Magisch Marrakech incentivereis is dé ideale manier om je personeel te belonen voor hun inzet en motivatie. Laat je personeel onderdompelen in de rijke cultuur van deze stad en maak fantastische herinneringen!

Adventure quadtour

Een avontuurlijke quadtour is een geweldige manier om Marrakech te verkennen en geeft een unieke ervaring. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van een off-road tour door de prachtige woestijnlandschappen. Naast de quadtour is er ook de mogelijkheid om te gaan ziplinen, een prachtige activiteit voor de avonturiers!

Ontdek Magisch Marrakech

Maak kennis met deze unieke stad tijdens een fietstour en bewonder de verschillende bezienswaardigheden. Of kies voor een bezoek aan de kleurrijke souks en geniet van de exotische geuren en smaken van de lokale gerechten. Je zintuigen staan hier op scherp!

Tijd om te relaxen

Met wat vrije tijd in het programma kunnen jullie genieten van het zwembad in het hotel of zelf de stad ontdekken. Ook een bezoek aan een hamam, een traditioneel badhuis, mag niet ontbreken tijdens een bezoek aan Marrakech. Voor een culturele ervaring kun je ook nog kiezen voor een kookworkshop, een leuke en overheerlijke ervaring!

Kortom, deze magisch Marrakech incentivereis word een onvergetelijke ervaring die het team nog lang zal bijblijven. Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze incentivereis, en leer over de mogelijkheden!

Bekijk ook onze andere personeelsreizen naar Marokko, of onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting een 4* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Fietstour Marrakech
– Quadtour
– Zipline avontuur

– Fooien
– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard