• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Incentivereis Parijs programma

Deze verrassende incentivereis naar Parijs is een geweldige manier om je medewerkers te belonen en te inspireren. Deze stad staat bekend als de stad van de liefde en is vol met cultuur, romantische straatjes en heerlijke Franse gerechten. Deze incentivereis is een onvergetelijke ervaring voor jou en je team!

Incentivereis ParijsOntdek Parijs

Parijs biedt een breed scala aan activiteiten voor een fantastische incentivereis. Van het verkennen van iconische bezienswaardigheden zoals de Eiffeltoren en de Notre-Dame, tot het ontdekken van verborgen juweeltjes in de schilderachtige wijk Montmartre. Allemaal op de fiets! Of breng een bezoek aan het mooiste museum in de wereld: het Louvre. Je kunt ook genieten van de culinaire hoogstandjes van de stad, zoals heerlijke Franse kaas en wijn, en natuurlijk de beroemde croissants en baguettes. In de avond maak een dinercruise over de Seine, waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht op de stad terwijl je geniet van een heerlijke maaltijd en drankjes. 

Incentivereis ParijsThat's the spirit!

Deze verrassende incentivereis naar Parijs biedt niet alleen de kans om te genieten van de prachtige stad en activiteiten, maar ook om de teamgeest te versterken en de banden tussen collega's te versterken. Het is een geweldige manier om alle medewerkers te bedanken voor hun harde werk en inzet, en om hen te motiveren voor de toekomst. Parijs is vanuit Nederland en België makkelijk te bereiken met het vliegtuig, of maak een unieke reis met de Thalys of een bustour. 

Parijs heeft veel mogelijkheden voor een fantastische bedrijfsreis, denk bijvoorbeeld aan een diner en show bij de Moulin Rouge of een wijnproeverij. Vraag vandaag nog een offerte aan, en leer over de mogelijkheden!

Bekijk ook onze andere personeelsreizen naar Frankrijk, of onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
– Vervoer per Thalys
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 3* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Fietstour
– Dinercruise
– Vrije tijd

– Fooien
– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard