• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Bedrijfsreis Edinburgh programma

Edinburgh, de hoofdstad van Schotland, is een stad doordrenkt met geschiedenis en cultuur. Edinburgh staat bekend om zijn adembenemende architectuur, oude kastelen en levendige festivals. Deze bruisende bedrijfsreis naar Edinburgh biedt jou en je collega's een unieke mix van erfgoed en moderniteit, met genoeg mogelijkheden tot een fantastische tijd samen!

Personeelsreis EdinburghEdinburgh Castle

Begin de reis met het ontdekken van hét icoon van de stad: Edinburgh castle! Dit kasteel ligt op castle rock en vanaf de kasteelmuren kijk je uit over heel Edinburgh. In het kasteel ligt het St Margaret's Chapel, een van de oudste gebouwen van Edinburgh, daterend uit de 12e eeuw. Ontdek meer over de geschiedenis van deze imposante stad tijdens een privé tour. Na de tour hebben jullie de gelegenheid de stad zelf te ontdekken. Bewonder de vele bezienswaardigheden zoals het Schotse parlement en de Royal mile of ontdek de vele straten vol shop gelegenheden. 

Bezoek een Schots Loch

Schotland staat ook bekend om zijn Loch's: de grote meren met veel natuur eromheen. De volgende dag trekken jullie uit de stad en richting één van de vele loch's van het binnenland. Hier kun je op een privé boottocht of een stoere jeeptocht rondom het Loch maken. De keuze is aan jullie!

Personeelsreis SchotlandWhisky proeverij

Schotse whisky is één van de bekendste ter wereld, en is een must tijdens een bedrijfsreis naar Schotland. De groep krijg een rondleiding door de distilleerderij, inclusief een proeverij natuurlijk! Het is ook mogelijk de whisky te vervangen door een Gin proeverij en rondleiding.

Edinburgh heeft van alles te bieden voor een geslaagde personeelsreis. Denk bijvoorbeeld ook aan de Highland Games of kleiduifschieten. Schotland biedt ook genoeg mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten, zo kunnen wij bijvoorbeeld ook een meetingroom in een traditioneel landhuis regelen.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze Bruisende Bedrijfsreis naar Edinburgh, en leer meer over de mogelijkheden!

Bekijk ook onze andere personeelsreizen naar Schotland, of onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 4* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Bezoek Edinburgh Castle
– Whiskey proeverij
– Vrije tijd

– Fooien
– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard