• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Jubileumreis Gent programma

Welkom in Gent, een dynamische stad die rijk is aan geschiedenis, kunst en culinaire hoogstandjes. Tijdens deze geweldige personeelsreis Gent creëer je blijvende herinneringen en versterk je de teamgeest.  

Personeelsreis GentFietstour door de stad

We beginnen met een leuke fietstocht door de kronkelende straatjes en langs de pittoreske grachten van Gent. Onderweg zullen we de meest iconische hoogtepunten van de stad verkennen. Gent ontdek je het beste op de fiets!

Bewonder bijvoorbeeld het Gravensteen, de Sint-Baafskathedraal, het Belfort van Gent en de Korenmarkt. onderweg zie je verschillende architectuur, beide moderne en historische gebouwen. Dat is wat deze stad onder andere zo bijzonder maakt. Onderweg maak je een stop om even bij te komen van alle indrukken en voor een verfrissend drankje! 

Vaartocht door de stad

Optioneel kun je nog kiezen om te ontspannen tijdens een relaxte boottocht langs de schilderachtige waterwegen van Gent. Terwijl je geniet van het uitzicht, kun je je collega's beter leren kennen en de schoonheid van deze historische stad bewonderen. Inclusief hapjes en drankjes natuurlijk!

Personeelsreis GentTijd voor actie!

Voor de avonturiers onder de groep is er een spannende rafting fotorally. Je zult worden uitgedaagd om samen te werken in teams en enkele van de wateren van Gent te bevaren, terwijl je onderweg foto's maakt van verborgen parels en bezienswaardigheden.

Maar Gent heeft nog veel meer te bieden! Denk bijvoorbeeld aan een Belgische bierproeverij, street art tour, chocolade tour of een graffiti workshop.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze geweldige jubileumreis Gent en leer over de mogelijkheden!

Bekijk ook onze andere bedrijfsreizen naar België, of onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
– Transfer naar Gent
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 4* hotel
– Maaltijden en drankjes
– Overige transfers
– Gids
– Raft fotorally
– Fietstour

– Fooien
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard