De mooiste incentivereis: Lapland!

Welkom in het magische Lapland! Ontdek de schoonheid van dit winterwonderland met haar witte landschappen. Lapland biedt unieke ervaringen voor een onvergetelijke personeelsreis, jubileumreis of incentivereis. 

Winterse wonderen van Lapland

In de winter transformeert Lapland in een sprookjesachtig landschap, bedekt met een dikke laag sneeuw. De omstandigheden ter plekke zorgen zeker voor een bijzondere sfeer en veel wow-effecten! Ervaar de magie van Lapland met een stoere sneeuwscootertocht door de betoverende bossen en bewonder het noorderlicht in de vroeg invallende poolnacht. Goed gekleed in een thermo-overall ervaar je het schitterende witte Lapland!

Culinair genot bij de openhaard

Aangekomen bij een authentieke blokhut schuif je aan bij de brandende openhaard, waar je even op kan warmen. Geniet van heerlijke gerechten, zoals een smaakvolle salade met rendiervlees, die deel uitmaken van de culinaire verwennerij tijdens de 3-daagse of 4-daagse incentivereis naar Lapland. 

Husky avonturen, sneeuw quad tours en magische ontmoetingen

Breng een bezoek aan een husky boerderij en maak een onvergetelijke sledetocht met deze enthousiaste viervoeters. Deze vrolijke dieren zullen voor veel gelach en plezier zorgen. Voor degenen die meer avontuur zoeken, biedt een sneeuw quad tour een fantastische manier om de besneeuwde wildernis van Lapland te verkennen. Een reis naar Lapland is niet compleet zonder een bezoek aan de Kerstman! 

Zomerse middernachtzon in Lapland

Lapland laat ook haar unieke charme zien tijdens de zomer, wanneer de middernachtzon schijnt en de duisternis verdwijnt. Een personeelsreis in de zomer garandeert een onvergetelijke ervaring in het licht van de eindeloze dag.

Of je nu kiest voor de winterse magie of de zomerse middernachtzon, een incentivereis naar Lapland biedt een onvergetelijke ervaring voor elk team. Laat je betoveren door de wonderen van Lapland en creëer samen met je team onvergetelijke herinneringen!

Bekijk onze arrangementen naar Lapland

Incentivereis naar Lapland: onvergetelijk!

Spectaculaire incentivereis naar IJsland

Maar we bieden ook andere bestemmingen en activiteiten! Vraag een offerte aan voor de mooiste incentivereizen op maat.