Dichtbij huis: voordelige en leuke personeelsreizen in Nederland

Zeilincentive

Ben je op zoek naar wat inspiratie voor je volgende bestemming voor een fantastische personeelsreis? Ontdek ons prachtige Nederland! Nederland biedt een schat van verrassende bestemmingen die perfect zijn voor teambuilding, ontspanning en het creëren van prachtige herinneringen samen met je team. Hierbij wat inspiratie voor voordelige en leuke personeelsreizen in Nederland.

Personeelsreis Zuid-Limburg

Zuid Limburg is een unieke bestemming met groene heuvels, schilderachtige dorpjes en een warme sfeer. Ga de uitdaging aan met je team tijdens een interactieve stadsrally in Maastricht. Onderweg leer je de stad kennen en beantwoord je de leukste vragen. Op zoek naar wat meer spanning? Jullie worden naar Valkenburg gebracht voor een spannende grotbike tour! Wil je liever ondergronds klimmen dan fietsen is dat natuurlijk ok mogelijk! Voor meer ontspanning kun je een mooie boottocht maken over de Maas of een wijndomein bezoeken voor een wijnproeverij en rondleiding.

Personeelsreis Friesland

Eén van de mooiste Nederlandse bestemmingen is Friesland, een plek met prachtige Friese meren en traditionele dorpen. Stap aan boord van een Fries zeilschip, ook wel een Skûtsje genoemd, voor een stoere tocht over het water. Maak kennis met het schitterende binnenland tijdens een Vespa tour. Of daag je collega’s uit tijdens een escape room tocht op het water! Eindig de avond in één van de gezellige restaurants in Leeuwarden.

Personeelsreis Haarlem

Haarlem is de verborgen parel van Nederland en biedt een mix van historische charme en moderne flair. Maak kennis met deze stad tijdens een hilarische iPadrally door de stad, onderweg maken jullie de leukste foto’s! Doe mee met een culinaire workshop en sluit de avond af in het centrum, genoeg restaurants en bars om even te blijven rondhangen!

Personeelsreis Rotterdam

Rotterdam is een bijzondere stad met unieke architectuur, dit vind je niet overal! Verken de bekende Rotterdamse havens tijdens een boottour en geniet van een verfrissend drankje aan boord. Tijdens een interessante fietstocht leer je meer over de rijke geschiedenis van deze stad en fiets je langs de leukste straatjes. Onderweg stop je ook nog bij de markthal waar je de lekkerste hapjes en drankjes kunt scoren.

Maar dat is nog niet alles! Ben je op zoek naar een unieke locatie voor je teambuildings-dag of voor een 2-daags teamuitje? Ook dan helpen wij je graag! Vraag een offerte aan of neem contact op en leer meer over de mogelijkheden voor jou en je team.