Vergaderen in het buitenland

Waarom vergaderen in het buitenland?

Vergaderen in het buitenland is een waardevolle investering voor bedrijven waar efficiëntie, creativiteit en teambuilding vooraan staan. Een andere omgeving zal voor vernieuwde inspiratie en perspectieven zorgen. Daarnaast kun je deze gelegenheid gebruiken voor teambuilding, wat het teamdynamiek zal versterken. Ook leer je je collega’s beter kennen wat zal bijdragen aan een positieve sfeer op de werkvloer. De gekozen bestemming zal zorgen voor concentratie en biedt een kleine pauze van de dagelijkse werkzaamheden.

Wat kunnen wij bieden?

Easy Incentive gaat op zoek naar de beste accommodatie, of dit nu een hotel of privé accommodatie is. Daarnaast verzorgen wij alle benodigdheden voor de meeting, inclusief materiaal, lunch en de vergaderzaal. In de avond gaan jullie uit eten en ontdekken jullie de lokale cuisine! Mocht je teambuilding activiteiten toe willen voegen kunnen wij hier uiteraard mee helpen. Samen kijken we naar geschikte activiteiten op de bestemming, zoals een stadsrally, fietstour, jeepsafari of watersport activiteiten!

Op zoek naar wat inspiratie voor je volgende vergader-bestemming? Hierbij onze meest populaire vergaderincentives:

Vraag een offerte aan en vraag naar de mogelijkheden! Wij luisteren naar jullie wensen en komen met een passend voorstel.