Bedrijfsuitjes dichtbij

Waarom zou je ver weg gaan voor een bedrijfsuitje? Nederland en de omliggende landen hebben prachtige en diverse steden en gebieden die de perfecte setting kunnen bieden voor een geslaagde personeelsreis. Van het Nederlandse binnenland, de schilderachtige Belgische dorpjes en de iconische Duitse steden, er zijn genoeg leuke bestemmingen! Een bedrijfsuitje dichter bij huis heeft een aantal voordelen. Denk aan de verkorte reistijd, duurzaamheid en de goedkopere prijs. Vliegen met je bedrijf kan erg duur zijn, daarnaast wil niet elk bedrijf meer vliegen vanwege het milieu. Maar dat betekend niet dat jullie niet kunnen genieten van een andere cultuur en omgeving.

Bedrijfsuitjes in Nederland

Wat dacht je van een bedrijfsuitje in het historische Maastricht, waar je Valkenburg kunt bezoeken voor een spannende grotbike tour. Verken Maastricht zelf tijdens een interactieve stadsrally, elk team maakt hilarische foto’s en beantwoord leuke vragen terwijl je de stad beter leert kennen. Het prachtige Friesland is een goede keuze voor degene die een combinatie van stad en natuur willen, Leeuwarden en omstreken bieden prachtige ervaringen. Van Skûtsjesillen op het Sneekermeer tot een Vespa tour door de groene landschappen van Friesland, een personeelsreis naar Friesland zal voor mooie herinneringen zorgen!

Bedrijfsuitjes naar België

Mocht je toch liever een bedrijfsuitje net over de grens willen is België wellicht ook een leuke keus! Voor spectaculaire teambuilding ga je natuurlijk naar de Ardennen, een prachtige omgeving met veel natuur en waar genoeg avontuurlijke activiteiten te doen zijn. Een andere Belgische bestemming is Gent, bekend door de indrukwekkende middeleeuwse kastelen, kerken en historische bezienswaardigheden. Hier vind je ook genoeg restaurants met de lekkerste gerechten! Ook Brugge is een bijzondere plek en in gelegen in het hart van België. Wandel hier door de mooiste geplaveide straatjes en langs schitterende architectuur. Maak een interessante biertocht door de stad, onderweg leer je niet alleen meer van de stad maar proef je ook verschillende lokale bieren. Antwerpen, het bruisende hart van België, is ook een historische en gezellige stad. Breng hier een bezoek aan een chocolaterie voor een rondleiding en proeverij, of verken de stad per fiets. Kortom, een bedrijfsuitje naar België biedt genoeg mogelijkheden.

Bedrijfsuitjes naar Duitsland

ls België te dichtbij qua taal en cultuur? Wat dacht je dan van het moderne Duitsland, een land met diverse leuke steden. Bezoek bijvoorbeeld het culturele Berlijn, de levendige hoofdstad van Duitsland. Naast de iconische Berlijnse muur en de Brandenburger Tor heeft de stad ook hippe uitgaansgelegenheden en veel internationale culinaire hotspots. Ook Keulen is erg leuk en een goede bestemming om met een privé bus te bereiken vanaf Nederland. Deze levendige stad is gelegen aan de oevers van de Rijn. Ontdek de stad per Hotrod en proef de lokale bieren. München, de hoofdstad van het Duitse Beieren, is ook een aanrader. Ook deze stad staat bekend om zijn biertradities en gotische gebouwen. Maak hier een culinaire tocht door de stad, de perfecte manier om de cultuur en de lokale lekkernijen te leren kennen. Maar Duitsland biedt nog veel meer leuke bestemmingen voor een fantastisch personeelsuitje!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor bedrijfsuitjes dichtbij voor jou en je collega’s? Vraag een offerte bij ons aan en wij denken graag met jullie mee! Ook als je nog geen keuze kunt maken uit een paar bestemmingen helpen wij je graag. Het team van Easy Incentive kijkt samen met jullie naar de mogelijkheden en welke bestemming het beste past.