Bedrijfsuitjes dichtbij

Waarom zou je ver weg gaan voor een bedrijfsuitje wanneer we in Nederland en de omliggende landen prachtige en diverse steden en gebieden hebben die de perfecte setting kunnen bieden voor een geslaagde reis? Van het Nederlandse binnenland, de schilderachtige Belgische dorpjes en de iconische Duitse steden, er zijn genoeg leuke bestemmingen! Een bedrijfsuitje dichter bij huis heeft een aantal voordelen zoals de verkorte reistijd, het is duurzamer en goedkoper. Vliegen met je bedrijf kan erg duur zijn, daarnaast wil niet elk bedrijf vliegen vanwege het milieu. Maar dat betekend niet dat jullie niet kunnen genieten van een andere cultuur en omgeving.

Wat dacht je van het historische Maastricht, waar je Valkenburg kunt bezoeken voor een spannende grotbike tour en de stad verkend tijdens een interactieve stadsrally. Het prachtige Friesland is een goede keuze voor degene die een combinatie van stad en natuur willen, Leeuwarden en omstreken bieden prachtige ervaringen.

Mocht je toch liever een bedrijfsuitje net over de grens willen is België wellicht ook een leuke keus! Voor spectaculaire teambuilding ga je natuurlijk naar de Ardennen, een prachtige omgeving met veel natuur en waar genoeg avontuurlijke activiteiten te doen zijn. Een andere bestemming is Gent, bekend door de indrukwekkende middeleeuwse kastelen, kerken en historische bezienswaardigheden. Hier vind je ook genoeg restaurants met de lekkerste gerechten! Ook Brugge is een bijzondere plek en in gelegen in het hart van België. Wandel hier door de mooiste geplaveide straatjes en langs schitterende architectuur.

Als je België te dichtbij qua taal en cultuur kun je ook naar het moderne Duitsland, een land met diverse leuke steden. Bezoek bijvoorbeeld het culturele Berlijn, de bruisende hoofdstad van Duitsland. Naast de iconische Berlijnse muur en de Brandenburger Tor heeft de stad ook hippe uitgaansgelegenheden en veel internationale culinaire hotspots. Ook is Keulen erg leuk en een goede bestemming om met een privé bus te bereiken vanaf Nederland. Deze levendige stad is gelegen aan de oevers van de Rijn. Ontdek de stad per Hotrod en proef de lokale bieren. Maar Duitsland biedt nog veel meer leuke bestemmingen!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor bedrijfsuitjes dichtbij voor jou en je collega’s? Vraag een offerte bij ons aan en wij denken graag met jullie mee! Ook als je nog geen keuze kunt maken uit een paar bestemmingen helpen wij je graag. Het team van Easy Incentive kijkt samen met jullie naar de mogelijkheden en welke bestemming het beste past.