Bedrijfsuitjes in Europa

Europa is rijk aan cultuur, geschiedenis, architectuur een de diversiteit aan culinaire lekkernijen. Bedrijfsuitjes in Europa zijn de perfecte manier om je personeel te bedanken, motiveren en inspireren. Ontdek samen een iconische Europese bestemming terwijl je het teamdynamiek versterkt en de communicatie tussen collega’s verbeterd. Een gezellig bedrijfsuitje zal ook zorgen voor een positieve sfeer op de werkvloer. Personeelsreizen naar de zon, de kou, natuur of stad, het kan allemaal!

Bedrijfsuitjes naar Spanje

Bij een zonnige bestemming denk je al gauw aan een bedrijfsreis naar Spanje en terecht! Dit land biedt prachtige bestemmingen vol culturele pracht, bijzondere ervaringen en levendigheid! Denk eens aan Valencia, een schitterende bestemming waar je stad en strand kunt combineren. Verken het historische centrum en maak een prachtige cruise langs de kust terwijl je geniet van een BBQ aan boord. Barcelona is een stad vol indrukwekkende architectuur en één van de meest bruisende steden van Spanje, een fantastische bestemming voor bedrijfsreizen. Voor de lekkerste tapas ga je naar Madrid, die vooral bekend staat door het Real Madrid voetbal stadium, maar zoveel meer biedt! Voor een echte mediterrane bestemming kun je ook naar Malaga gaan, waar je onder andere de meesterwerken van Picasso kunt bewonderen. Op zoek naar een uniekere bestemming voor je bedrijfsuitje? De Spaanse eilanden zijn ook erg leuk! Voor een goed feestje ga je natuurlijk naar Ibiza, maar het eiland heeft zoveel meer te bieden. Geniet van een bijzondere tour langs het stand op prachtige paarden, of verken het eiland per lelijke eend! Mallorca is ook een bruisend eiland, met gezellige uitgaansgelegenheden en prachtige uitzichten.

Bedrijfsuitjes naar Portugal

Portugal is een prachtig land met een aantal bijzondere steden. Ontdek bijvoorbeeld het kleurrijke Lissabon, die bekend staat door de gele tram’s en gerechten zoals Pastel de Nata. Wandel langs de meest bijzondere straatjes en langs prachtige architectuur, terwijl je geniet van de zon op je huid. Vanuit Lissabon kun je ook een stoere jeeptour maken naar de kustplaats Cascais, die voor bijzondere uitzichten zal zorgen! Voor de beste portwijnen ga je naar Porto, een schilderachtige stad gelegen aan de oevers van de Douro rivier. Maak hier een mooie boottocht langs de 6 bruggen en verken samen met je collega’s deze bijzondere stad. Tijdens een tour naar het binnenland verken je de prachtige wijngaarden en de schitterende natuur. Een bedrijfsreis naar Portugal zal een onvergetelijke ervaring worden!

Bedrijfsuitjes naar Kroatië

Kroatië is één van de mooiste bestemmingen aan het water en biedt een mix van natuurlijke pracht, cultuur, historie en een bruisend nachtleven. Bezoek het schitterende Split, een havenstad gelegen aan de Adriatische kust. Split zit vol historische gebouwen en bied unieke ervaringen voor een spectaculaire bedrijfsreis. Je kunt ook verblijven op het charmante eiland Hvar, voor de kust van Split. Dit eiland staat vooral bekend om haar lavendel velden en culinaire hoogstandjes. Deze twee bestemmingen zijn ook prima te combineren tijdens een 3- of 4-daagse personeelsreis!

Bedrijfsuitjes naar Griekenland

Griekenland staat bekend om haar wonderschone eilanden zoals Mykonos, Kreta, Zakthyntos en Santorini, allemaal bestemmingen met een eigen style! Voor een bedrijfsuitje is de hoofdstad Athene ook een erg leuke bestemming. Deze stad biedt een mix van historie en moderne pracht. Bezoek bijvoorbeeld de Akropolis en geniet van een uniek uitzicht over de stad. Daarnaast biedt Athene ook een bruisend nachtleven met clubs waar je tot in de vroege uren op de dansvloer zal blijven staan!

Bedrijfsuitjes naar Schotland

Schotland staat bekend om zijn indrukwekkende kastelen en de rijke Schotse cultuur. Tradities, muziek, dans en gezelligheid staan hier centraal! Dat zul je zeker merken tijdens een bedrijfsreis naar Edinburgh. Bezoek hier de leukste Schotse pubs, doe mee aan de highland games in de Schotse Hooglanden en geniet van traditionele Whisky.

Bedrijfsuitjes naar IJsland

Voor een adembenemende bedrijfsreis ga je naar IJsland, een land waar er een natuurlijk wonder op elke hoek ligt! Ontdek de hoofdstad Reykjavik en maak een prachtige trip door het binnenland tijdens de Goden Circle tour. Je zult ogen tekort krijgen tijdens een personeelsreis naar IJsland!

Andere bijzondere bestemmingen

Op zoek naar een bestemming waar veel mensen nog niet geweest zijn? Wat dacht je van Malta, een uniek eiland in de Middellandse zee met azuurblauw water, heerlijk eten en een bijzondere geschiedenis. Andere speciale steden in Europa zijn Riga of Budapest, bij veel nog onbekend maar bieden enorm veel mogelijkheden voor bedrijfsreizen. Natuurlijk zij de bekende steden zoals Londen of Parijs ook zeer geschikt voor een fantastische bedrijfsreis!

Vraag een offerte aan voor de mogelijkheden. Ook als je nog geen keuze qua bestemming hebt gemaakt helpen wij je graag verder!