Jubileumreizen naar het buitenland

Jubileumreizen naar het buitenland geven de kans de mijlpalen van het bedrijf op een unieke manier te vieren. Daarnaast is het een beloning aan je personeel, die mee hebben geholpen met het behalen van dit bijzondere mijlpaal. Het biedt een kans om uit de dagelijkse routine te stappen en nieuwe herinneringen te creëren met je collega’s.

Buitenlandse jubileumreizen

De bestemming van de jubileumreis wordt beïnvloed door de duur, voorkeuren en het budget. Wil je bijvoorbeeld liever niet vliegen dan zijn bestemmingen zoals Parijs, Keulen of Brugge erg leuk. Alle drie goed bereikbaar per trein of bus en bieden leuke activiteiten, heerlijke restaurants en unieke ervaringen. Liever een exotische bestemming? Wat dacht je van Marrakesh, Ibiza of Mallorca? Ook winterbestemmingen zijn erg populair en bieden fantastische actieve activiteiten, denk aan bestemmingen zoals IJsland, Finland of Oostenrijk. Natuurlijk zijn zon, zee en strand bestemmingen ook prachtig, bezoek bijvoorbeeld Valencia, Malta of een Grieks eiland.

Easy Incentive werkt met partners over de gehele wereld. Ook al staat je gewenste bestemming nog niet op onze website gaan we graag voor jullie aan de slag! Het professionele team met jarenlange ervaring staat klaar om jullie droomreis uit te werken. Kun je nog geen keuze maken tussen een aantal bestemmingen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!

De mooiste jubileumreizen naar het buitenland:

Bekijk ook onze andere bestemmingen of vraag een offerte aan en leer meer over de mogelijkheden!