Actieve bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes zijn een leuke en effectieve manier om de teamgeest te versterken, je collega’s beter te leren kennen en om even een pauze te nemen van de dagelijkse drukte op kantoor. Specifiek een actief bedrijfsuitje kan zorgen voor nieuwe ervaringen, veel gelach en plezier en onvergetelijke herinneringen. Of het nu gaat om een teambuilding dag of een 3-daagse personeelsreis naar het buitenland, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Actieve bedrijfsuitjes in Nederland

Ons eigen land biedt enorm veel mogelijkheden voor leuke en actieve bedrijfsuitjes. Bezoek bijvoorbeeld IJmuiden voor leuke teambuildingactiviteiten op het strand of op een klein eiland! Van spannende activiteiten zoals het balanceren in de hoogte en springen in de diepte tot blokarten op het strand, voor elke waaghals is er wel wat. Wil je liever midden in de natuur zitten, omgeven door groen? Ga dan naar Friesland! Spendeer een actieve dag op het water op een skûtsje of met een leuke sloepentocht. Ook kun je de prachtige natuur ontdekken tijdens een E-step, E-chopper of Vespa tour door het binnenland. Onderweg maken jullie de leukste foto’s en beantwoord je vragen. Ook Zuid Limburg biedt unieke sportieve mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan een klautertocht onder de grond of een grot bike tour!

Actieve bedrijfsuitjes in het buitenland

Met een actief bedrijfsuitje denk je misschien al snel aan de Ardennen en om goede redenen! Deze bestemming biedt de leukste activiteiten voor de echte avonturiers, zoals mountainbiken, klimmen, abseilen, kanoën en nog veel meer. Voelt België nog niet als het buitenland en ga je liever verder weg? Europa heeft unieke bestemmingen die elk wat anders bieden! Maak bijvoorbeeld een schitterende Vespa tour langs de kust van Italië, een stoere jeeptour net buiten Lissabon of een hilarische pan car rally door Riga. Raften of kajakken in Kroatië is toch een hele andere ervaring dan in de Ardennen! Op zoek naar iets stoers? Wat dacht je van ziplinen in Marrakech of een quadtour door de woestijn. Nog stoerder is een sneeuwscootertocht in IJsland. Kortom, elke bestemming biedt iets unieks.

Op zoek naar wat inspiratie? Bekijk onze volgende arrangementen:

Staat je gewenste bestemming nog niet op onze website? Of wil je liever de mogelijkheden voor jou en je team bespreken? Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden!