Actieve bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes zijn een leuke en effectieve manier om de teamgeest te versterken, je collega’s beter te leren kennen en om even een pauze te nemen van de dagelijkse drukte op kantoor. Of het nu gaat om een teambuilding dag of een 3-daagse personeelsreis naar het buitenland, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Actieve bedrijfsuitjes Nederland

Ons eigen land biedt enorm veel mogelijkheden voor leuke en actieve bedrijfsuitjes. Bezoek bijvoorbeeld IJmuiden voor leuke teambuildingactiviteiten op het strand of op een klein eiland! Wil je liever midden in de natuur zitten, omgeven door groen? Ga dan naar Friesland! Spendeer een actieve dag op het water op een skûtsje of met een leuke sloepentocht. Ook kun je de prachtige natuur ontdekken tijdens een E-step, E-chopper of Vespa tour door het binnenland. Onderweg maken jullie de leukste foto’s en beantwoord je vragen. Ook Zuid Limburg biedt unieke sportieve mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan een klautertocht onder de grond of een grot bike tour!

Actieve bedrijfsuitjes buitenland

Met een actief bedrijfsuitje denk je misschien al snel aan de Ardennen en om goede redenen! Deze bestemming biedt de leukste activiteiten voor de echte avonturiers, zoals mountainbiken, klimmen, abseilen, kanoën en nog veel meer. Wil je echt naar het buitenland? Europa heeft unieke bestemmingen die elk wat anders bieden! Maak bijvoorbeeld een schitterende Vespa tour langs de kust van Italië, een stoere jeeptour net buiten Lissabon of een hilarische pan car rally door Riga.

Op zoek naar wat inspiratie? Bekijk onze volgende arrangementen:

Staat je gewenste bestemming nog niet op onze website? Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden!